Ny nettbutikk for dagligvarer

Denne uken åpner en ny dagligvarebutikk på nett, kolonial.no. – Norske matkjeder har sovet i timen. Kjedene ledes av en gjeng gamle menn som nå kommer til å få seg en skikkelig vekker, sier daglig leder Karl Munthe-Kaas til Aftenposten.

Dagligvarer

Illustrasjonsfoto: Jan E. Thorstein

Etter man bestiller varer på kolonial.no, kan kunden velge om de vil hente varene gratis selv, eller betale 99 kroner for levering på døra.

Siden oppstart for en måned siden har det bare vært ansatte i Aker Solutions som har kunnet benytte seg av tilbudet på kolonial.no. Nå åpner nettbutikken for alle, og det første hentestedet er Telenor Arena på Fornebu, skriver Aftenposten.

– Målet er å få hentepunkter som dekker hele Oslo i løpet av våren. Når det er på plass, kan vi øke tettheten på hentepunktene etter hvert som kundene strømmer til, sier Karl Munthe-Kaas til Aftenposten.

Gründerne har satset på priser som ligger mellom prisene til Kiwi og Meny. I tillegg skal det være enkelt å lage handlelister kunden kan bruke om igjen.

– Vi har også en del ukesmenyer hvor kundene kan velge oppskrifter. Her tror jeg vi tenker ganske nytt i forhold til de etablerte kjedene. Så lenge vi kan levere til samme pris, er det her teknologien virkelig kan bane vei for oss, sier Munthe-Kaas.