Årets julegave om, til og for Sandefjordsfolk

Årets julegave?

LANSERING ONSDAG 12. november kl. 19 på DRAABEN I SANDEFJORD

Denne boken speiler Sandefjord gjennom menneskene som bor her, som har vokst opp her – eller som har brent for byen på ulikt vis. Folk med spennende og lærerike historier som Bjørn Ole Gleditsch, Elin Feen, Knut Steen, Trygve Andersen og Marit Strømøy. Vi møter stortingspolitikeren og redaktøren, pensjonisten og den tidligere barnehjemsgutten. Helt ulike mennesker som til sammen skaper et fargerikt bilde av byen.

Uten navn

Sandefjordsfolk er en bok der noen av menneskene Marianne Henriksen har møtt som journalist er samlet. Hun var tidligere redaktør i Vestfold Blad, og journalist i Sandefjords Blad. Dette sier hun om boka:

Du finner reportasjer om mennesker som på ulikt vis har engasjert seg i Sandefjord, enten de bor her, har levd her, eller har bidratt til å farge bildet jeg har av byen jeg bor i på sitt unike vis.

Ikke alle er født, oppvokst og bosatt i Sandefjord – de er uansett med på å skape det bybildet vi kjenner oss hjemme i. De er det jeg kaller Sandefjordsfolk. Noen har vært gjennom sterke opplevelser som endret livene deres. Andre er sterkt engasjert i hvordan samfunnet vårt og livene våre kan bli bedre.

Blant Sandefjordsfolk finner du gründere, næringslivsledere og dyktige fagfolk. Du finner også mennesker uten statustitler, men med et brennende engasjement og en imponerende energi. Denne boken speiler Sandefjord gjennom menneskene som bor her, som har vokst opp her – eller som har brent for byen på ulikt vis. Folk med spennende og lærerike historier som Bjørn Ole Gleditsch, Elin Feen, Knut Steen, Trygve Andersen og Marit Strømøy. Vi møter stortingspolitikeren og redaktøren, pensjonisten og den tidligere barnehjemsgutten. Helt ulike mennesker som til sammen skaper et fargerikt bilde av byen.

Du kunne sikkert møtt personer som dem i hvilken som helst by. Jeg tror du finner det overalt, mangfoldet som er Norge.

Reklame