Lågendals-forfatteren Bjørn Bergene er ute med ny bok….

Bjørn Bergene snakket i 2011 om at nå var det siste boka som var skrevet.

Bjørn Bergene

Bjørn Bergene Foto: Jan E. Thorstein©

Men historiene er mange å skrivekløa stor så det kom en bok i 2013, «Ta te dæ», litt overraskende var det jo for mange at det skulle komme en til i 2014, «En ørliten kolekvinter». denne boka er som det står i forordet om de små ting, fortellingene fra barndommen, om sorger og gleder, om lengsel, vemod og undring. Det er fortellinger fra de nære relasjoner som skjelden eller aldri nedtegnes eller finner plass i noens arkiv.

img014

Historiene i boka er lett omskrevet, og persongalleriet er inspirert av, men ikke identiske med virkelighetens personer.

En flott liten enkel bok med fine illustrasjoner som folk fra Lågendalen vil sette pris på.

img015