NM for Verdens beste på Røros…..Gratis inngang med 7 melkekartonger fra Rørosmeieriet

NM på ski arrangeres på Røros 29. jan – 1. feb.

Fram til NM vil det lønne seg å drikke mye mjølk fra Rørosmeieriet! For møter du opp på NM-stadion med en kartongkubbe bestående av sju kartonger fra Rørosmeieriet, får du gratis inngang til NM-arenaen.

– For oss er dette en veldig spennende og positiv måte å invitere til skifest på, sier en fornøyd Eivind Langseth i NM-komiteen og legger til at ordningen er et samarbeid mellom FIAS, Rørosmeieriet og NM-komiteen.

For å delta må du skylle, brette og stappe minst seks mjølkekartonger fra Rørosmeieriet i en sjuende. Korker og lokk kan henge utenfor. Kartongkubben tar du med til billettluka på stadion, der én kubbe teller som én billett og gir gratis inngang til skiarenaen.

Et godt, lokalt samarbeid
– For oss i FIAS er det viktig og riktig å velge lokale samarbeidspartnere som har fokus på miljø og gjenvinning. Kartongkubbene er godt kjent for folk gjennom den vanlige returordningen, og vi synes kartongkubbebillettene er et utmerket eksempel på et godt, miljørettet tiltak, sier Arve Fossen.

Kreativt
Meieribestyrer Trond V. Lund falt for den kreative vrien på sponsorsamarbeidet og er spent på hvor mange som vil benytte seg av muligheten.
– Vi selger ukentlig rundt 4000 kartonger i dagligvarebutikker i rørostraktene, så det skulle være mange muligheter for lokalbefolkninga til å skylle, brette og stappe mjølkekartonger, sier han.

Profilering som gagner miljøet
Eivind Langseth forteller at idéen kom fra et tilsvarende opplegg under NM på Voss for noen år siden.
– Vi vil legge til rette for skifest for både utøvere og publikum og håper at dette vil bidra til at enda flere benytter anledningen til å ta turen ut i NM-løypene og skape liv! Dette samarbeidet gjør også at vi profilerer viktige NM-leverandører, vi bygger opp under markedsføringen av NM før mesterskapet, og ikke minst er dette et positivt miljøtiltak, understreker han.

Dagspremier fra Røros Sport
Skriver du navn og telefonnummer på kubben, er du også med i trekningen om å vinne gavekort på 2.500 kroner fra Røros Sport. Det trekkes én vinner på hver av de fire løpsdagene, og trekningen vil foregå i publikumskafeen under pausen mellom rennene hver dag.

Kan vinne opp til 100.000 i Returkartonglotteriet
Arve Fossen påpeker at kartongkubber levert på NM-stadion også vil være med i det nasjonale Returkartonglotteriet, på samme vis som de drikkekartongkubbene du til vanlig leverer i den vanlige interkommunale returordningen. I Returkartonglotteriet deles det hvert år ut premier for til sammen 1,6 millioner kroner. Dette er fordelt på 120 premier på 10.000 kroner og fire premier på 100.000 kroner. Betingelsene for deltagelse er at du må skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en sjuende, og på kartongkubben skriver du navn og telefonnummer på den du ønsker skal vinne. Du kan lese mer om Returkartonglotteriet på grontpunkt.no.

nm_roros-lotteri-640x426

På bilder ser vi fra venstre Arve Fossen (FIAS), Trond V. Lund (Rørosmeieriet) og Eivind Langseth (ski-NM). Foto: Simen Meisdal, Fjell-Ljom

Reklame