OMVISNING I HEDRUM KIRKE I SOMMER

Hedrum kirke feiret 950-årsjubileum i 2010, og er dermed kanskje Norges eldste kirke. At den også er en vakker kirke, plassert i et naturskjønt landskap, gjør den i ennå større grad til et klenodium.

800_Hedrum kirke 3.6.07

Hedrum kirke, Foto: Tor Bjørvik

For at interesserte skal få oppleve kirken og dens historie, vil Hedrum menighetsråd også i sommer ha en guidetjeneste. Kirken blir åpen for omvisning hver søndag i perioden 28. juni – 16. august kl. 12.30 – 15.00. Det er ingen omvisningsavgift, men en kan legge en gave til kirken i bøssa ved utgangen. Det er frivillige, venner av kirken, som er guider. Grupper kan bestille guiding utenom de faste åpningstidene ved å henvende seg til Tor Bjørvik på telefon 918 70875 eller e-post torbjorvik@outlook.com.