Et godt besøkt marked på Steinsholt

Steinsholt_800_DSC06647

En jevn strøm av mennesker som stakk innom Markedet på Steinsholt. Foto: Jan E. Thorstein ©

På lørdagens marked på Steinsholt i Lågendalen var det en jevn strøm av besøkende. Det var smakprøver av mat fra hele 7 forskjellige land. Noen spesialiteter var ukjente for de fleste, men ble godt mottatt og det var mange som fikk med seg oppskriftene hjem og helt sikkert kommer til å prøve å lage.

Steinsholt_800_DSC06656

Smaksprøver på mat fra 7 forskjellige land. Foto: Jan E. Thorstein ©

Steinsholt_800_DSC06661

Mange forskjellige smaker. Foto: Jan E. Thorstein ©

Lirekassemannen, den allsidige «Dreietrond», Trond Frøyland bosatt på Hellenes hadde tatt veien til Steinsholt. Han er en av de 6 her i landet som har en lirekasse som det ennå er lyd i. Lirekassen hans er bygget på tidlig 1900 tallet.

Steinsholt_800_Lirekassemannen_DSC06638

Lirekassemannen, Trond Frøyland. Foto: Jan E. Thorstein ©

Grønnsakdyrkeren Bjørn Bergene var på plass med et stort utvalg av flotte grønnsaker. Etterspørselen etter grønnsakene hans var så stor at han etter en stund måtte overlate betjeningen av salgsboden til en bekjent og dra en rask tur hjem og hente et nytt lass med friske flotte grønnsaker.

Steinsholt_800_DSC06639

Bjørn Bergene med sine fine grønnsaker. Foto: Jan E. Thorstein ©

Steinsholt_Bergene_800_DSC06713

Delikate flotte grønnsaker fra Bjørn Bergene ©

Artisten Geir Arne Hansen fra Skien underholdt med sin fine sang av egne tekster. Geir Arne Hansen skrev tekst og melodi til sangen «The story of love» som artisten Trine Rein vant The Hit med i 2014.

Steinsholt_800_DSC06671

Artisten Geir Arne Hansen fra Skien underholdt. Foto: Jan E. Thorstein ©

Reklame