Sprengkulde setter fyr på feriesalget

Vinteren har vist seg for fullt og det har virkelig satt fart på feriesalget. Star Tour har solgt rekordmange reiser i januar, hele 34 % vekst sammenlignet med samme tid i fjor. Nå er det solfylt vinterferie og påskeferie som bookes for fullt.

– Vi ser at en bitende kald start på året har vekket reiselysten til folk. Nå er det varme vinter- og påskeferier som gjelder. De som enda ikke har bestemt seg for hvor de skal tilbringe ferien bør raske på, nå begynner det å bli utsolgt mange steder, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

fcf297d3-d993-475c-988f-745eff3d8d25

Snart utsolgt

Det er langt mellom de gode tilbudene nå i vinter, men soltrengende nordmenn kan fortsatt gjøre kupp i slutten av april. Priser fra 2998,-

– Nå begynner det å bli veldig utplukket hos oss, og de beste hotellene er så å si fulle. De som vil reise fra kulden og har mulighet til å reise utenom fellesferiene, kan gjøre noen gode kupp på reiser i slutten av april, sier Aspengren.

Kjente og kjære destinasjoner som gjelder

Nordmenn elsker sine feriedestinasjoner, og stadig flere vender tilbake til de samme stedene år etter år. Klassikere som Gran Canaria og Tenerife er vinnere også i årets vintersesong.

Topp 3 destinasjoner i vinter:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Phuket

Topp 3 TEMA-reiser i vinter:

Også for tema-reisende er det sol og varme som gjelder i vinter.

  1. Cuba – en isolert skjønnhet
  2. Sør-Afrika – fra Boerland til Kapp
  3. Marokkos kongelige byer
  4. Indias gylne triangel m/Tigersafari
  5. Den store Kinareisen

Vi ser lyst på reiseåret 2016

Optimismen råder blandt ferielystne nordmenn, og tall fra hovedorganisasjonen Virke viser at i år vil nordmenn bruke mer penger på ferie, og enda flere sier de vil reise utenlands i 2016.

– Nordmenn verner om ferien sin og prioriterer å bruke penger på ferie om man har mulighet til det, sier Sverre McSeveny-Åril, Direktør i Virke Reise Utland.

Reklame