Søndagskaffe på Hedrum bygdetun

Førstkommende søndag blir det søndagskaffe på Hedrum bygdetun i Kvelde. Denne gangen kommer Einar Berntsen fra Larvik med sin gitar og egne viser. Einar kommer fra en sang- og musikkfamilie på Østre Halsen. Visene hans er både underfundige og humoristiske, med situasjoner fra det dagliglivet vi alle kjenner oss igjen i.

I tillegg til Einar vil Arne O. Hagtvedt presentere si helt ferske bok «Olavs saga», som handler om Olav Hagtvedt fra Hedrum, som forsvant sporløst i Nordsjøen sammen med fem andre under et hemmelig oppdrag under krigen.

Som vanlig blir det en god pause med kaffe og noe å bite i, og det koster ingenting å komme inn. Hvorfor sitte hjemme aleine og drikke kaffe, når du kan gjøre det sammen med andre hyggelige folk på bygdetunet, og i tillegg få god underholdning?

Hedrum bygdetun søndag 28. febr. kl. 17.00.

Einar Berntsen 2 2016

Einar Berntsen er kjent i visemiljøet i Larvik.

Reklame