Rusta åpner varehus i Skien

Etter en svært god lansering i Norge med køer på alle åpninger og den ene besøksrekorden etter den andre fortsetter Rusta ekspanderingen. Nå står Telemark for tur. Den svenske varehuskjeden som i dag har åtte varehus i Norge, åpner nytt varehus i Kjørbekkdalen i Skien mot slutten av september.

Olav-Thon-klipper-Rusta-båndet---Strømmen

Olav Thon klipper Rusta-båndet på Strømmen

 Rusta åpner sitt første varehus i Telemark, nærmere bestemt i Kjørbekkdalen denne høsten. Daglig leder for Rusta i Norge, Thomas Erlandsen, kan dermed skilte med enda et varehus her til lands.

—Grenland-regionen er svært spennende fordi det er i utvikling og det er en sterk kjøpekraft her. Vi er veldig fornøyde med avtalen vi har sikret oss i Kjørbekkdalen i Skien. Området besitter en solid kundekrets og har utvilsomt en spennende profil, samtidig som den oppfyller alle våre kriterier ved en etablering. Vi gleder oss til å være representert i handelsstanden i Skien, og føler oss sikre på at Rusta vil bidra til å komplettere det totale tilbudet i regionen, sier Erlandsen.

 

Søker dyktige medarbeidere
I anledning etableringen i Kjørbekkdalen skal totalt 2500 kvadratmeter fylles med varer og klargjøres til åpning. Det betyr at Rusta er på utkikk etter serviceorienterte medarbeidere og varehussjef fra Grenlandsområdet som vil være med å etablere et nytt konsept fra grunnen av.
— Selv ser vi på Rusta som en stor familie, og det er ekstra gøy når vi vokser og trenger flere dyktige medarbeidere. Vi gleder oss over å kunne bidra til å videreutvikle handelsmiljøet i Skien. Totalt trenger vi 18 ansatte i Rusta-familien i Kjørbekkdalen, og arbeidet starter allerede i denne måneden, fortsetter Erlandsen, som oppfordrer alle interesserte å ta kontakt.

 

Nesten alt til hjemmet

Konseptet til Rusta går ut på å tilby kundene nesten alt til hjemmet til svært gunstige priser. Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter i Sverige og Norge. Varehuskjeden har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye og fylle opp innendørs og utendørs. Norge har så langt tatt imot konseptet med åpne armer, og Rusta ser lyst på fremtiden også her i landet.

—Vi driver et sesongbasert varehus med flere ulike avdelinger og behov innenfor ulike kompetanseområder så mulighetene er mange. Vi gleder oss til å ønske velkommen til nytt varehus i Skien høsten 2016, avslutter Erlandsen.