Roam Like Home i hele EU og EØS

36cd6bcd-d35b-4d4a-8166-163e3d564a2d-original

Fra i morgen (29.april) kan både nye og eksisterende Telia privatkunder surfe, ringe og sende meldinger i EU og EØS til samme pris som hjemme.

─ Vi lovte våre kunder mange gode nyheter da vi skiftet navn til Telia, og vi fortsetter å levere. Først fjernet vi roamingkostnadene i Norden og Baltikum, og nå gjør vi det samme i EU og EØS. Dermed kan de fleste av våre kunder se frem til å bruke telefonen og nettbrettet akkurat som hjemme når de er på reise eller ferie i Europa, sier Karl Fredrik Lund, direktør i Telia privat.

Alle eksisterende privatkunder med SMART-abonnementene Mini, Basis, Pluss og Total, samt nye kunder som bestiller abonnement fra i morgen, vil automatisk få Roam Like Home i EU og EØS inkludert i sine abonnement. Det betyr at kundene kan ringe så mye de vil, sende så mange meldinger de vil samt bruke inkludert datamengde i abonnementene sine uten å bekymre seg for høye kostnader.

8 av 10 nordmenn surfer mindre i utlandet på grunn av roamingkostnader
I Telias reiseundersøkelse for 2016, hvor YouGov har spurt 1000 nordmenn om deres reisevaner, kommer det frem at hele 8 av 10 nordmenn begrenser databruken på smarttelefonen når de er i utlandet på grunn av roamingkostnader.

– Vi vet hvor viktig mobiltelefonen og nettbrettet er for våre kunder også når de befinner seg utenfor Norge. Digitaliseringen stopper ikke ved landegrensene, den er grenseløs. Vår ambisjon er at alle Telia-kunder hele tiden skal kunne benytte våre produkter og tjenester på samme måte som hjemme, uavhengig av hvor de befinner seg i verden, fortsetter Lund.

Norge på digitaliseringstoppen i Europa
I følge EUs digitaliseringsindeks ligger nordmenn på toppen i Europa når det gjelder digitalisering, først og fremst fordi nordmenn er teknologientusiaster og elsker å ta i bruk nye apper, produkter og tjenester på sin smarttelefon og nettbrett.

– Vi booker våre reiser på mobilen, sjekker skatteoppgjøret på nettbrettet og chatter, deler bilder og minner på Facebook, Instagram og andre apper med venner og familie. Alt gjennom å benytte oss av alt det fantastiske som mobilteknologien kan gjøre. Med Roam Like Home i Europa vil Telias kunder kunne fortsette å leve sine digitale liv også når de er i EU og EØS-land, sier Lund.

Roam Like Home for bedriftskunder
Roam Like Home EU og EØS gjøres om kort tid også tilgjengelig for Telia sine bedriftskunder som en del av Telia Bedrift sin nye abonnementsportefølje.

– Vi ser frem til å tilby Roam Like Home EU og EØS som del av produktporteføljen i nær fremtid. Roam Like Home Norden og Baltikum har gjort Telia til et naturlig valg for mange selskaper siden vi lanserte dette 1. mars. Når vi nå utvider med bruk også i EU og EØS på flere av våre abonnement, vil vi fremstå som enda mer relevante for selskaper med reisende medarbeidere. Samtidig vil også våre kunders ansatte få en enda bedre opplevelse ved å slippe restriksjoner på bruk ved private reiser. Jeg oppfordrer våre bedriftskunder til å vurdere hvilke abonnement og tjenester som passer deres bedrift best i forhold til reisemønster når vi kommer med ny produktportefølje, sier Kristian Renaas, direktør i Telia Bedrift.

Telia holder kundeløfte og har Norges best utbygde 4G-nett
Telia jobber kontinuerlig for å levere unike kundeopplevelser, og den viktigste jobben selskapet gjør for sine norske kunder er å investere milliardbeløp årlig for å bygge ut 4G-nettet. Per i dag har Telia Norges raskeste og best utbygde 4G-nett som dekker over 96 prosent av befolkningen der de bor. Ambisjonen fremover er å bygge ut nettet også der nordmenn ferdes.

– Vi har tatt enorme steg hva gjelder vår nettkvalitet i Norge, og det arbeidet skal vi fortsette med. Samtidig har vi holdt hva vi lovte da vi endret navn til Telia. I tillegg til å fjerne roamingkostnadene i hele EU og EØS har vi gitt våre kunder tilbud om 3 måneders gratis abonnement på HBO Nordic og Storytel, avslutter Lund.

Fakta Roam Like Home EU og EØS:

  • Roam Like Home EU, EØS og Sveits gjelder for SMART-abonnementene MINI, BASIS, PLUSS og TOTAL samt følgende tidligere abonnementer som ikke er i salg: Mini Ekstra, Basis Ekstra, Pluss Ekstra og Super.
  • Roam Like Home kunder på reise i EU, EØS og Sveits som bruker opp inkludert data betaler i henhold til norske priser etter dette.
  • Roam Like Home EU, EØS og Sveits gjelder ikke samtale, SMS eller MMS til betalingstjenester (tjenester med forhøyet kostnad) og spesialnumre.
  • Vilkårene for bedriftskunder varierer.
Reklame