Veterantraktorer på Hedrum bygdetun

Søndag vil en kunne finne både gamle traktorer og landbruksmaskiner på Hedrum bygdetun. Det blir traktorparade med premiering av fineste traktor. Ta gjerne med deg din gamle traktor og kom. Ellers vil Lågendølane underholde med gode, gamle dansemelodier fra Lågendalen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frode Abrahamsen fra Sandefjord viser her fram sin kjempestore prærietraktor, importert fra USA. Bildet er tatt på en tidligere veterantraktordag. Foto: Tor Bjørvik

Slektsgranskergruppa er som vanlig på plass med veiledning. Alle utstillinger på bygdetunet er åpne. I Holmensalen er det en ny salgsutstilling med lokal kunst. Det blir både grøt, pølser, vafler og kaffe å få kjøpt.

Bygdetunet er stedet hvor en alltid treffer kjente.

Åpningstid: 12-16.

 

 

Reklame