Paella i store gryter ….

En Spania-rapport fra Oddvar Schjølberg………..

Enhver spansk by med respekt for seg selv sørger for at tradisjonene med fiestas holdes i hevd. Og de siste ukene har vært et yrende folkeliv, knattring og smelling, og opptog og karneval i ulike former i byene rundt oss.

Ikke før er fiestaen over i en av byene, før man starter opp i den neste. Og nå var det Quesada sin tur.

En paellaspesialist sørget først og fremst for at sulten ble stagget. Og som du ser av bildene var det ganske store proposjoner på paellapanna. Men så var også køen lang av de som skulle være med på sette denne spanske spesialiteten til livs.

Etter en ukes feiring ble det hele avsluttet med opptog og et spektakulært fyrverkeri. Her var det for å si det mildt ikke spart på konfekten, eller rettere sagt kruttet…

 

Reklame