Veteranbiler på Hedrum bygdetun

Søndagen sto i de gamle bilers tegn på Hedrum bygdetun.  Det årlige Grevlingløpet hadde innkomst på bygdetunet, og ca 150 biler av varierende alder deltok.  Ca 1200 mennesker hadde tatt turen til Kvelde for å se på de gamle og velpussa klenodiene. Til underholdning spilte Lågendalens eget orkester, Lågabrass.

I Grevlingløpet ble det delt førsteplass på Vidar Skottåsen fra Sandefjord med sin Triumph TR 250, og Erik Storm Olsen fra Tønsberg med sin Opel Ascona. Premien for mest sjarmerende ekvipasje gikk til Vidar Søberg med en Packard 1929-modell.

Og Tor Bjørvik takker ØP for at de stilte opp 🙂

 

Dette klenodiet av en Ford T-modell 1926 tilhører Ragnar Kristoffersen. Fv Ragnar, Bjørg og Svein Kristoffersen.

Helge Henriksen fra Stavern stilte med sin imponerende Lincoln Continental 1977-modell, som ble funnet på en låve i Midtvesten. Under det enorme panseret skjuler det seg en motor på hele 7,5 liter. Å gire er nærmest unødvendig med en slik motor.

To av de ansvarlige fra Hedrum historielags side har her tatt oppstilling foran et par sportsbiler av merket MG. Det er hovedansvarlig Sigrid Aase og programansvarlig Kristian Røed.

 

Reklame