Wizz Air 10 år på Torp. Lanserer enda en ny rute til Polen.

wizz-airpa-torp

Feirer 10 års jubileum med ny rute fra Torp. Foto: Jan E. Thorstein

Det er nå 10 år siden Wizz Air, det største lavpris – lavkostselskapet i Sentral- og Øst-Europa åpnet sin første rute i Norge, fra Torp til Katowice i Polen. 10 år etter kan selskapet vise til stor suksess og flyr hele tolv ruter direkte fra Torp til Polen, Baltikum, Romania og Makedonia. På disse årene har selskapet fraktet ca. 3 millioner passasjerer til/fra Torp og i år vil selskapet fly ca. 500 000 passasjerer til/fra Torp og med det  være det største flyselskap på Torp i år. Wizz Air har de siste 10 årene utviklet et omfattende rutenett i Sentral- og Øst-Europa fra Torp.

 

«Dette blir Wizz Airs åttende rute til Polen, den første startet til Katowice i september for 10 år siden. Det er nå ca. 100 000 polakker bosatt i Norge og med en så stor bosetting er segmentet besøke venner/familie svært viktig for mange av Wizz Airs ruter til Torp og Norge. Men vi ser også en stadig økende andel nordmenn, og det er flere grunner til at rutene er blitt så populære, også blant nordmenn. Kort reisetid fra Norge, mange fine og sjarmerende gamlebyer med spennende historie, et rikt kulturliv, rimelig shopping og gode hoteller til gunstige priser, samt at både mat og drikke fortsatt er rimelig i Polen. Man får rett og slett mye for pengene», sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen.

Den nye ruten som lanseres i dag går til byen Szczytno som ligger nordøst i Polen. Ruten vil bli operert 3 dager i uken og starter 20. mai 2017. Ruten vil ha avganger på tirsdag, torsdag og lørdag.

Reklame