Skolen i 40-og 50-åra på Hedrum bygdetun

Førstkommende søndag blir det søndagskaffe på Hedrum bygdetun i Kvelde. Kveldens tema er skolene i Hedrum på 40- og 50-tallet. «Gamle» elever vil fortelle om hva som gjorde mest inntrykk på dem på skolen, og lese stykker fra leseboka. Dessuten skal vi synge de gamle, gode sangene fra Mads Bergs sangbok.

Denne gangen blir det tidligere elever fra Haugen, Rimstad, Nes, Melø, Hagtvedt og Danmark skoler som trår til.

Som vanlig blir det en god pause med kaffe og noe å bite i, og det koster ingenting å komme inn. Hvorfor sitte hjemme aleine og drikke kaffe, når du kan gjøre det sammen med andre hyggelige folk på bygdetunet? Kanskje treffer du gamle skolekamerater også?

Hedrum bygdetun søndag 19. mars kl. 17.00.

Haugen skole 1958. Foto Berit Eskedal

Den gamle, koselige skolen på Haugen i Hvarnes, fotografert i 1958. Her var Ole Moen lærer i mange år. Skolen står ennå, men er bygd om til bolig.

Reklame