Veksten fortsetter på Torp

Ryanair lanserer enda en ny rute til vinterprogrammet.

dreamstime_m_58535728_poznan_web (1)

Veksten i februar var på 18,1 % og antall reisende fra Torp endte på 120 827. Det var som ventet utenrikstrafikken som vokste, med 32,7 % i februar, mens det innenriks var en nedgang på 13,9 %. Det er ekstra gledelig å se at den positive trenden med høyere fyllingsgrad fortsetter.

I dag lanserer Ryanair enda en ny rute for vinterprogrammet. Dette er den tredje nye ruten og denne gangen er det direkte til Poznan i Polen, med oppstart 29. november. Ruten vil ha avgang hver tirsdag og søndag. Det betyr at Ryanair nå er oppe i tilsammen 13 direkteruter fra Torp.
Fra før har Ryanair annonsert at de også starter opp rute til Wroclaw i Polen 2 dager i uken (mandag og fredag), samt Hamburg 2 dager i uken (også mandag og fredag). Begge disse rutene starter også i slutten av oktober.

Ryanair har også kunngjort at Londonruten fortsetter inn i vinterprogrammet med 3 avganger i uken.

For å feire den nye Poznan ruten, legger Ryanair ut billetter for salg for kun kr. 179,- for reiser i perioden 29. oktober til 14. desember. Disse må bestilles innen midnatt mandag 20. mars på www.ryanair.com

Tine Kleive-Mathisen, markedssjef på TORP Sandefjord lufthavn legger til:
Det gleder oss at Ryanair stadig utvider sitt rutenett fra Torp. Dette er den tredje ruten de annonser oppstart av til vårt vinterprogram og vi opplever at det er en stor etterspørsel etter ruter til Polen. Ekstra hyggelig er det naturligvis med en helt ny rute til Hamburg, men også at Londonruten igjen blir helårsrute fra Torp.

Tidtabell

Torp – Poznan,                tirsdag 17:45 – 19:25,     søndag 18:25 -20:05
Poznan – Torp,                tirsdag 15:40 – 17:20,     søndag 16:20 – 18:00

Reklame