Om Vidar Sandbeck på Hedrum bygdetun

Hedrum bygdetun, Kvelde i Lågendalen, torsdag 16. mars kl. 18.00.

Hvem av oss litt oppe i åra husker ikke Vidar Sandbeck, den glade og beskjedne karen langt oppe fra Østerdalen, som sang sjøllagde viser med innhold og snert. Pengegaloppen, som han debuterte med i Søndagsposten til Otto Nielsen, var en traver i ønskekonserten i flere år.

vidar-sandbeck
Torsdag kveld kommer Leif Blix og Lars Nygaard fra Teater Ibsen til Hedrum bygdetun med programmet «Vidar Sandbech: Mer enn morsom». Da får vi nok høre både «Pengegaloppen», «Menuett i mai» og mange andre viser og dikt fra hans store produksjon.
Som vanlig blir det en god kaffepause, hvor en kan prate med gamle og nye kjente. Årets utgave av Heidarheim har nå kommet fra trykkeriet, og vil bli solgt sammen med mange andre lokalhistoriske bøker og hefter fra Lågendalen.
Alle er velkomne, medlem av historielaget eller ikke, og det er gratis adgang..

Hedrum bygdetun, Kvelde i Lågendalen, torsdag 16. mars kl. 18.00.

Reklame