Nå blir turistløypene i Lardalskogene enda bedre blåmerket.

I dag ble Turistforeningens merkestolper kjørt ut i Lardalskogene.  Hans Lauritz Sogn og Ole Wiik lastet løypemaskinen med nye blåmerkede stolper som skal settes ned når snøen blir borte. I dag var det løypene ut fra Grorud i Siljan som skulle få sine nye stolper.

Vindfjellsamarbeidet og Turistforeningen har et godt samarbeide og bidrar til et fantastisk løypenett, sommer som vinter.

Vindfjellsamarbeidet er et samarbeid mellom kommuner, næringsliv og frivillige organisasjoner. Målet med samarbeidet er å legge til rette for et godt friluftstilbud i Vindfjelltraktene, i første omgang vinterstid med preparerte skiløyper for turgåere. Løypenettet strekker seg over ca. 120km med preparerte skiløyper.

Vindfjellsamarbeidet består av Larvik, Siljan og Lardal (Larvik fra 1/1-2018) kommuner, Fritzøe Skoger og Vindfjelløpet (Svarstad IL).

Her finner du Vindfjellsamarbeidets hjemmeside med føremeldinger etc.

900-DSCN1719

Hans Lauritz Sogn og Ole Wiik laster stolper over til løypemaskinen. Foto: Jan E. Thorstein

900-DSCN1720

Fortsatt mye snø. Foto: Jan E. Thorstein

900-DSCN1731

To fornøyde karer på vei ut i de dype skoger. Foto: Jan E. Thorstein

900-DSCN1733

Løypemaskinen ha gjort en fin jobb i hele vinter selv om den trekker på årene. Noen slanger og batterier har blitt byttet ut i løpet av vinteren. Hans Lauritz Sogn steller godt med doningen. Foto: Jan E. Thorstein

Reklame