Sola tar fortsatt ….

Tekst og foto: Svein E. Børresen

Å sitte å nyte en klar og solrik dag ved kysten er sjelebot for kroppen. At sola produserer D-vitaminer i kroppen er en ting, men den varmer fortsatt. Jeg får ikke lyst til å gjøre noen ting. Jeg sitter på sekken med kaffekoppen i hånden og nyter en utrolig dag i havkanten. Kamerautstyret står bak meg.

Foto: Svein E. Børresen

Det luftet litt til å begynne med. Et drag fra nord sveipet over landskapet. Men utover formiddagen ga det seg. Noen ganger tok jeg små runder utover svaberget. Det eneste som var med var kaffekoppen. I dag kaller jeg meg naturvandrer eller naturformidler. Jeg synes det passer bedre enn naturfotograf.

Utover dagen ble det mange småturer rundt på svabergene. Kaffekoppen var fortsatt med. En gang var visst brødskiva også med. Og så fikk jeg noen bilder i løpet av dagen.

Foto: Svein E. Børresen
Reklame