Ny flyrute fra TORP

Det svenske flyselskapet NextJet starter opp på Torp

Tekst og foto: J.E.Thorstein. mobil 45230000. 20/12-2013

Gratulerer til Sandefjord Lufthavn TORP med Stockholm Arlanda Airport rute. Dette er rett og slett årets gavepakke til næringslivet, sier markedssjefen på TORP, Tine Kleive-Mathisen.

Torp700

Administrerende direktør Gisle Skansen og markedssjef Tine Kleive-Mathisen fra Torp. Mattias Hedrén, vice president of operation fra Nextjet. Foto: Jan E. Thorstein©

NextJet er et spennende selskap som samarbeider med SAS. Det er positivt for de som skal på ferie til Stockholm, forretningsreisende som skal til Stockholm, svensker som vil hjem en helg og folk som kun skal fly videre med SAS fra Stockholm.

Vi kommer til å starte med et mindre fly, Saab 340 som har plass til 33 passasjerer. Dette gir oss mindre driftskostnader, og vi trenger kun 20 passasjerer per flygning, sier Hedrén.

Under Widerøes flygning hadde flyet større kapasitet og var avhengig av rundt 50 passasjerer per flygning, antall passasjerer var da 25.000 i året.

– Ruten vil bli operert to ganger daglig i hver retning, mandag til torsdag og med en avgang på fredager. Avgang fra Torp mandag til torsdag blir kl. 08:00 og kl. 19:20. Avgang fra Stockholm kl. 06:30 og kl. 17:50. Ruten vil bli operert med en Saab 340 med plass til 33 passasjerer.

Prisen på reisen vil ligge på rundt 2000 kr tur/retur. 

– Dette er ikke noe lavprisselskap men vi det vil komme gode weekend-tilbud, forteller markedssjef Kleive Mathisen.

Nextjet er et av Sveriges største flyselskap og driver rutetrafikk, chartertrafikk, ACMI-lease og flyfrakt. I rutetrafikken inngår både innenriks- og utenriks destinasjoner. Flyselskapet har en samarbeidsavtatale med SAS gjør det mulig å reise videre fra både Stockholm og København til destinasjoner i og utenfor Europa.

Reklame