Vikersund tilbyr rimeligere billetter til vinterens renn

For å trekke mer publikum til skiflyging i Vikersund 13.–15. februar legger arrangøren ut billigere billetter frem til jul.

D2X_4803

Folkehavet i Vikersund. Foto: Jan E. Thorstein ©

De siste årene har det vær flere debatter om billettprisene på norske idrettsarrangement. Selvsagt ønsker vi flest mulig skal få oppleve Anders Jacobsen & co. på hjemmebane, og derfor senker også vi billettprisene, forteller president i organisasjonskomiteen i Vikersund, Stig Hamstad.

Priser fra tre kroner

Nå blir det mulig å kjøpe billett for alle renndagene i Vikersund, eller å kjøpe billetter dag for dag.

– Fra tre kroner for barn, 25 kroner for ungdom og 250 kroner for voksne, mener vi man får svært mye for pengene, sier Hamstad.

Dyrere etter nyttår

I tillegg gjør Vikersund enda et grep. De som kjøper billetter før nyttår kan spare enda mer.

– Fra 1. januar legger vi på 50 kroner på alle voksen- og ungdomsbilletter. Vi oppfordrer de som vil oppleve folkefest og lange svev til å kjøpe billetter tidlig. Da blir det lettere for oss som arrangør å planlegge, når vi vet litt mer om hvor mye publikum det blir. Erfaringen viser at så godt som alle kjøper billett på forhånd, sier Hamstad.