Norwegian innstiller alle innenriksfly I Norge, Sverige og Danmark.

Innenrikstrafikken i Norge, Sverige og Danmark lammet av pilotstreik i Norwegian

b738-lnnob-1100_red

Fra onsdag innstilles alle innriksflygninger. Foto: PTAfoto / Jan E. Thorstein

Tross gjentatte forsøk fra Norwegian-ledelsen på å få til konstruktive samtaler for å unngå opptrapping av streiken har det ikke vært mulig å få til en dialog. Dette fører dessverre til at alle innenriksflygninger i Norge, Sverige og Danmark innstilles i morgen, onsdag 4. mars. Alle avganger mellom de skandinaviske hovedstedene er også kansellert.

Norwegian beklager på det sterkeste overfor alle reisende som blir påvirket av kanselleringer. Vi vil gjøre alt vi kan for å ivareta våre passasjerer på best mulig måte. Alle som har registrert mobilnummer på sin Norwegian-profil og som blir påvirket av streiken, vil få SMS fra Norwegian. Vi ber alle følge med på Norwegians nettsider og «Er flyet i rute» for oppdatert informasjon om alle enkeltflygninger. Kunder som er berørt av kanselleringer kan ringe vår hotline: +47 2149 2149 (døgnåpen).


Disse flygningene blir ikke berørt av streiken:

Flyvninger til/fra Storbritannia med rutenummer DY2400 til DY2900

Flyvninger til/fra Spania med rutenummer DY5100 til DY5598

Flyvninger til/fra Finland med rutenummer DY5599 til 5999

Flyvninger til/fra USA og Thailand med rutenummer DY7001 til DY7999