100 spiste påskefrokost på Hedrum bygdetun

På Hedrum bygdetun er det en god tradisjon at en inviterer alle til å spise frokost sammen på Skjærtorsdag. I år kom det ca 100 bygdefolk og andre, som kosa seg med bakerovnsbrød, godt smør, egg og ansjos, hvitost og prim m.m. Reidunn Bjørnøe sørga for tonefølge til sangen.

011

Unni Kaupang leda frokosten med humør og humor. Foto: Tor Bjørvik

 Frokostkomiteen med medhjelpere gjorde en flott innsats både før, under og etter kalaset. Her ser vi fra venstre Anne Lise Røed, Anne Kathrine Holm, Aslaug Allum (delvis skjult), Kristian Røed, Ingvald Holm, Asbjørg Holt Samuelsen, Marit Aakre og Gerd Furustad Heum.

Frokostkomiteen med medhjelpere gjorde en flott innsats både før, under og etter kalaset. Her ser vi fra venstre Anne Lise Røed, Anne Kathrine Holm, Aslaug Allum (delvis skjult), Kristian Røed, Ingvald Holm, Asbjørg Holt Samuelsen, Marit Aakre og Gerd Furustad Heum. Foto: Tor Bjørvik