Stinn brakke på Hedrum bygdetun

Ett av Larviks mange kulturhus ligger i Kvelde og heter Hedrum bygdetun. Her er det alltid god stemning og mye folk på arrangementene. Søndag ettermiddag var det søndagskaffe, med sang og musikk ved «Idyll» fra Kvelde og Hvarnes, og vafler stekt av bondekoner fra Kvelde. Det var vel bare kaffen som var importert.

Søndag 20 april_003

Her har vi møteleder Ragnhild Rimstad i midten, omgitt av de «idylliske» musikerne og sangerne. Fra venstre: Liv Kristin Aasestad, Malene Gjone, Roar Tidemansen, TomArne Nilsen og Bente Sundby. Foto: Tor Bjørvik

Søndag 20 april_016

Det blir stemning på bygdetunet med nærmere 100 mennesker i salen. Her er det Roar Tidemansen og Tom Arne Nilsen som synger og spiller, mens Liv Kristin Aasestad og Malene Gjone venter på tur. Bente Sundby med sitt hammondorgel har forsvunnet utafor høyre bildekant. Foto: Tor Bjørvik