Gratis fiskelykke til de minste……..

For tolvte året på rad arrangerer Norges Jeger- og Fiskerforbund Fiskesommer for de yngste. Erfarne sportsfiskere fra våre foreninger stiller opp for å lære barna å fiske, og alt er selvsagt gratis!

Nok en gang arrangerer Norges Jeger- og Fiskerforbund Fiskesommer for de yngste.  Hvert år i 12 år på rad har vi tatt i mot barn ved vannkanten og gitt dem en smakebit på ekte fiskelykke. Dette er blitt en tradisjon vi er svært stolte av.

Det arrangeres Fiskesommer over hele landet i perioden 1. juni til 31. august, på i alt 100 ulike steder. Sett av et par timer med de yngste, og NJFF garanterer en god sommeropplevelse!

Alle barn får premier
Fiskesommer er ikke en konkurranse. Vi ønsker kun å gi barna en smakebit på fiskeglede. Største fisk belønnes ikke med annet enn misunnelig blikk fra andre fiskere. Alle deltagende barn vil dessuten få fine premier. På tross av dette er det gratis å delta, og heller ingen forhåndspåmelding. Vi har plukket steder hvor det er lett å få fisk. Her er det bare å ta med seg stanga og møte opp på angitt sted!

Her er oversikten
Vedlagt følger oversikten over alle de 100 fiskesommerarrangementene som arrangeres, i en oversiktlig kartløsning. Ta gjerne kontakt med arrangøren direkte om du ønsker mer info om det enkelte arrangementet.
http://www.njff.no/nyheter/Sider/NJFFs-fiskesommer-2015.aspx

Et folk av fiskere
Ingen andre land kan vise til tilsvarende stor deltakelse innen fritidsfiske som Norge. Av den voksne befolkningen fisker i overkant av 50 % en eller flere ganger pr år. Blant barn i aldersgruppen 11-16 år ser vi at hele 84-88 % fisker en eller flere ganger pr år. Dersom vi definerer ivrige sportsfiskere til å være de som fisker 10 eller flere ganger pr år, så regner vi med at ca 500.000 nordmenn kan settes i denne kategorien. Vi kan med rette si at vi ikke bare er født med ski på beina, men også med fiskestang i handa.

Fiskelykke

Fiskelykke kan læres. NJFF/Istockphoto.

Reklame