Ridning på Nordgardsetra

Førstkommende lørdag er det all grunn for rideinteresserte barn å ta en tur til Nordgardsetra ved Vindfjelltunet. Da stiller Dølahestlaget i Vestfold med rolige dølahester som blir leid rundt i området ved setra. For øvrig er setra nå i full drift, med Telemarkskuer, sauer og mange andre dyr. Setra er åpen for besøk hver dag, Vanlige ukedager er det servering av vafler. I helgene er det også grøt å få kjøpt.

Åpen dag på naturmøteplassen på fredag har falt ut pga kollisjon med annet arrangement.

07.07.2015.014

Sist søndag hadde Hans Røsholt og Tor Bjørvik foredrag om bekjempelsen av bjørn i Lågendalen. Her har Hans fyrt av et skudd med den gamle bjønnebørsa fra 1880-tallet, som de ennå har på Røsholt. Foto: Tor Bjørvik

07.07.2015.011

Telemarkskuene er en rase som det ikke er mange eksemplarer igjen av i Norge, men på Nordgardsetra i sommer er det fire stykker, med kalver. Foto: Tor Bjørvik

07.07.2015.Nordgardsetra12w

Fra et tidligere arrangement med hest på Nordgardsetra. Foto. Tor Bjørvik

Reklame