200 på Laksedagen på Hedrum bygdetun

Hedrum bygdetun er en populær møteplass i Lågendalen. Søndag ble det både laks og god gammel Lågendalsmusikk på de ca 200 frammøtte.

009

Søskenparet Torkel og Unni Kaupang var sentrale i arrangementet på søndag. Unni leda det hele med stø Kaupanghand, mens Torkel kom med artige episoder fra sitt liv som flåtefisker på Nordkvelde. Foto: Tor Bjørvik

014

Det kjente orkesteret Lågendølane fra Lardal spella «stedstilpassa musikk», til dels laga i Lågendalen. Fra venstre Håvald Hustuft, Per Ståle Tjentland og Ragnar Skoglund. Foto: Tor Bjørvik

015

Den erfarne kjøkkengjengen hadde full hyre med å servere laksetallerken og mye annet godt til sultne bygdetungjester. Fra venstre Kari Kaupang, Marit Aakre, Eva og Tore Arne Kommedal. Foto: Tor Bjørvik

Reklamer