Endringer har skjedd og vil skje med Niveas renseservietter

I forbindelsen av testen av renseservietter har Nivea kommet med følgende bemerkning til testen.

I NIVEA Refreshing Cleansing Wipes som er levert fra og med juli 2015, er MI fjernet. Produktet er konservert med Phenoxyethanol og Methylparaben. Methylparaben er ikke hormonforstyrrende. EUs vitenskapelige komite har bekreftet at methylparaben og ethylparaben ikke er hormonforstyrrende stoffer. Produktet er parfymert. Når det gjelder NIVEA Pure Cleansing Wipes, så har dessverre endringen blitt forsinket. Årsaken er at det har vist seg å være mer komplisert for dette produktet, og vi ønsker heller ikke en ny formulering uten at den oppfyller våre strenge krav til sikkerhet og effekt. Endringen i den nye formelen er ventet å skje i 1. kvartal i 2016.

binary-1201032-38910 (1)