Nå kan du spille på din ordfører….

Betsson_logo-1

Spilleselskapet Betsson.com har nå ordførerodds på alle kommuner ute foran neste ukes kommunevalg.

– Det er spennende å se at det har vært en del endringer siden de første oddsene i juli. Blant annet så har vi nye ordførerfavoritter i Stjørdal og Moss, det er to kommuner som har vært populære som spillobjekt, sier PR-manager Mikael Mellqvist.
1.01 er den laveste oddsen på oddsmarkedet og den har de største ordførerfavorittene fått, men i de aller fleste kommunene så er det fortsatt mye spenning knyttet til de neste dagers valgkamp og avstemning. Og i enkelte kommuner har flere favorittkandidater samme odds.
– Valgodds har vært veldig populært som underholdningsspill med lave innsatser. Det er selvfølgelig ikke i nærheten av samme oddsinteresse som Premier League og Tippeligaen, men slike lokale spill slår godt an hos den norske befolkningen. Betsson ønsker å være så lokale som mulig med odds på 4. divisjon i fotball, kommunevalg og andre store aktiviteter på land- og distriktbasis, sier Betssons PR-manager.
Alle oddsene finnes enkelt på Betssons hjemmeside og er delt inn fylkesvis.
– Totalt har vi 427 politiske odds ute for Norge akkurat nå i tidenes valgsatsing, men det er samtidig også noe vi tror har kommet for å bli, avslutter Mikael Mellqvist.

Reklame