LOS Digital på Elveveien i Larvik får de 2 første av de store nye Canon Imagepressmaskinene i Europa.

Canon, verdensledende leverandør av bildeløsninger, kunngjør i dag at LOS Digital as har signert kontrakt om to av Canon imagePRESS C10000VP, som to av de første maskinene i Europa.

LOS

LOS’s sine nye lokaler på Elveveien i Larvik. Foto: Canon

Eirik Andersen, daglig leder i LOS Digital, forteller om bakgrunnen for nyinvesteringen;

– Da vi skulle investere i nye digitale trykkpresser, gjorde vi grundige undersøkelser blant leverandørene. Etter at vi fikk se og teste Canons nye imagePRESS C10000VP var valget enkelt. Det er fantastisk hvordan de har klart å utvikle en teknologi som gir en slik trykkvalitet, også på strukturerte medier.

Den nye imagePRESS C10000VP ble lansert i september og ble vist blant høydepunktene på Canon Paris EXPO denne uken.

Bjørn Frantsen, produktsjef for Professional Print  i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at LOS Digital investerer i vårt nye «høyhastighetstog»! Optimalisert produktivitet er helt avgjørende for dagens trykksakstilbydere, og de trenger en løsning de kan stole på at leverer enestående bildekvalitet, forutsigbar fargestabilitet og nøyaktig registrering uavhengig av trykkmedie og uten at det går på bekostning av hastigheten. Nye imagePRESS C10000VP oppfyller alle disse kriteriene.

Eirik Andersen avslutter: – Med et serviceapparat i toppklasse, som vi allerede kjenner, ble beslutningen tatt om å kjøpe to nye presser til vårt topp moderne trykkeri i Larvik.