Hanen , lokalmat og reiseliv i Vestfold, hva skjer….

«Hanens» medlemsberifter møttes torsdag kveld på Øvre Sukke Gård.

Hanen_800_DSC06984

Alexander Nussbaum: Rådgiver mat og reiseliv hos Fylkesmannen, Foto: Jan E. Thorstein

Alexander Nussbaum, som er rådgiver innen mat og reiseliv hos Fylkesmannen, og koordinator for Osloregionen på Internationale Grüne Woche i Berlin.han tok for seg emnet «Hva kan Vestfold tilby internasjonalt? Hvem vil være med?»
Han fortalte om virkemidler innen landbruk: innovasjon, kunnskap, mat og reiseliv og han spesiellt tak i emnet markedsføring av norsk lokalmat og småskalamat og det å skape en smaksopplevelse fra Vestfoldregionen.

Karl-Otto Mauland som er rådgiver innen landbruk og reiseliv i Vestfold Fylkeskommune snakket om
en ny organisering av reiselivet i Vestfold. En organisasjon som er på trappene og vil starte opp fra 1. januar 2016. Reiselivet i Vestfold er i dag dårlig drevet og har ingen samlet organisering. Det nye «GoVestfold» skal være et sameie av medlemsbedrifter hvor det offentlige skal kunne kjøpe tjenestene de trenger, fylket skal ikke være inne på eiersiden.

Hanen-800_DSC06988

Karl-Otto Mauland som er rådgiver innen landbruk og reiseliv i Vestfold Fylkeskommune. Foto: Jan E. Thorstein

Bernt Bucher-Johannessen, daglig leder i HANEN orienterte og snakket om det å være synlig og ellers nytt fra sekretariatet.

Fredrik Solvang som tar bilder for noen av HANENS medlemsbedrifter fortalte litt om det å ta gode bilder med f.eks. mobiltelefon for Facebook og Instagram.

Ungdommer fra Ferder Videregående Skole har startet en ungdomsbedrift som de har kalt «BRAUT». Denne vil være nettbasert og ungdommene orienterte om planene og vil stille sine tjenester innen markedsføring til disposisjon for HANEN’s medlemmer for en rimelig penge.

Reklame