På SPAR i Kvelde møter du Lågendalens nye romanforfatter som presenterer og signerer boken «Adrians hemmelighet»

I SPAR-butikken i Kvelde vil Grete Marie Johnsen på torsdag og fredag mellom kl. 12 -15 presentere deg for «ADRIANS HEMMELIGHET». Grete Marie’s debutbok som romanforfatter. 

Grete_AdriansHemmelighet

Grete-leser_800_DSC07021

Grete Marie Johnsen leser fra boken. Foto: Jan E. Thorstein

Grete Marie Johnsen som er forfatter, illustratør og kunstmaler har mesteparten av sitt liv bodd i Brunlanes, men nå har hun flyttet til Lågendalen og bor på i dag på Odberg. Her har hun også skaffet seg sitt lille atelier i eplehagen.

«Adrians hemmelighet» har også sin handling utifra denne plassen litt nord for Kvelde.

Den polske gutten Adrian havner i tysk fangenskap under andre verdenskrig. Etter å ha flyktet ender han opp på en låve på Vestre Brekke i Lågendalen. Her får han beskyttelse og starter etter hvert et nytt liv sammen med den mange år eldre Marit. Flere ønsker å få vite mer om denne mystiske polakken, hvem er han egentlig? men Adrian forblir hemmelighetsfull og taus, helt til fortiden innhenter han….

I denne romanen følger vi Adrians historie, helt fram til vår egen tid. For da Rydningen blir solgt til nye eiere etter Adrians død, viser det seg at han ikke har tatt med seg alle hemmelighetene i graven……

Grete_800_DSC07018

Eplene og eplehagen er også med i boken. Foto Jan E. Thorstein

Grete-kjeller_800_DSC07019

Krypkjeller’n kan skjule hemmeligheter.. Foto: Jan E. Thorstein

Grete_skriver_hilsener-800_DSC07028

Grete Marie vil signere bøkene sin på SPAR i Kvelde. Foto: Jan E. Thorstein

Grete debuterte sommeren 2011 med «Barna i Møllebakken». Sommeren 2012 kom oppfølgeren «Barna i Møllebakken, Krøller og sakksakk»