Line Kaupang til søndagskaffe på Hedrum bygdetun

Førstkommende søndag blir det søndagskaffe på Hedrum bygdetun i Kvelde. Denne gangen kommer Line Kaupang, barnebarn til tidligere sjef på bygdetunet, Tore Kaupang. Kveldejenta har satset målbevisst på «de skrå bredder». Nå har hun nettopp avsluttet et 3-årig skuespillerstudium ved Liverpool institute for performing arts i England. Søndag kveld vil vi få se og høre henne på bygdetunet. Her vil det bli litt Abba, litt godt norsk og litt annet.

line kaupang 2015

Line Kaupang er tilbake i Kvelde, etter tre års skuespillerstudier i England. Foto: Privat

Som vanlig blir det en god pause med kaffe og noe å bite i, og det koster ingenting å komme inn. Historielaget har rydda i boklageret, og det blir lokalhistoriske godbiter å få kjøpt, bl.a. boka til Einar Skaatan.

Hvorfor sitte hjemme aleine og drikke kaffe, når du kan gjøre det sammen med andre hyggelige folk på bygdetunet, og i tillegg få god underholdning?

Hedrum bygdetun søndag 15. nov. kl. 17.00.

Reklame