Velfortjent ungdomslederpris til Sandefjordinger

Under stor applaus mottok Birgitte Storfjell og Hans Jørgen Flåtten i Sandefjord JFF forbundets ungdomslederprisen under NJFFs landsmøte i Haugesund. En meget populær tildeling til driftige tillitsvalgte.

d0a7d92a-9f05-452e-b111-160f1b071019

Prisvinnerne med sjekken. Foto: NJFF

Både Birgitte Storfjell og Hans Jørgen Flåtten begynte som aktive foreldre i ungdomsgruppa og ble for snart to år siden valgt inn som ledere. De arrangerer i snitt en aktivitet hver uke, hvor det meste av temaer innen jakt og fiske blir dekket. De yngste får tilbud om fisketurer, fluebinding, simulatorskyting, ringmerking av fugler, revejakt, mårjakt, lerdueskyting, isfiske og jaktskytterskole.

Birgitte og Hans Jørgen er rett og slett er en uvurderlig ressurs i Sandefjord JFF. Med alt dette flotte arbeidet og fantastiske inspirerende engasjementet, skaper de liv i hele foreningen.

NJFFs ungdomslederpris deles ut til den eller de som fremmer godt og levende ungdomsmiljø i en av NJFFs foreninger.