Bruk Kollenbilletten i Vikersund

Alle med billett til søndagsrennet i Holmenkollen som ble avlyst forrige helg, slipper inn på rennet som er flyttet til Vikersund fredag 12. februar.

900_DSC_0067

Vikersundbakken kan by på flotte forhold. Foto: Jan E. Thorstein

Det internasjonale skiforbundet (FIS) avgjorde mandag at det avlyste rennet i Holmenkollen søndag blir erstattet av et ekstra skiflyvningsrenn i Vikersund førstkommende fredag 12. februar kl. 20.00. Nå ønsker arrangørene i Vikersund å invitere alle som hadde billett til det avlyste rennet til Vikersundbakken denne fredagen.

 

Ny mulighet

– Vi ønsker å tilby de som ikke fikk se verdens beste hoppere i Kollen på søndag en ny mulighet til å se dem i Vikersund denne fredagen, sier president i organisasjonskomiteen i Vikersund, Stig Hamstad.

– Dessverre hadde vi værgudene mot oss i Kollen sist helg. Heldigvis har vi funnet en løsning ved å tilby alle som ikke fikk vært på hopprenn hos oss, muligheten til å oppleve skiflyvning i Vikersund. Vi ønsker arrangøren lykke til og håper på fulle tribuner og lange svev, sier daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Kristin V. Sæterøy.

Arrangørene har forståelse for at ikke alle lenger har billetten sin. Derfor vil det i tillegg til billetten mulig å ta med epostbevis til validering i porten.

 

Store forventninger

– Vi som arrangerer i Vikersund vil gjerne tilby dette som et plaster på såret, sier Hamstad.

Et norsk landslag i toppform har skrudd forventningene til helgens skiflyvningskonkurranse på hjemmebane opp til nye høyder. Etter at Norge utklasset konkurrentene i lagkonkurransen under Skiflyvnings-VM i Kulm, lurer alle på hva de kan utrette i verdens største bakke.

Ikke minst er det knyttet spenning til å se verdensrekordholder Anders Fannemel tilbake i verdensrekordbakken, kort tid etter at han vant i Sapporo.

– Det norske hopplandslaget har ikke vært så sterkt på lenge og her er det mange som kan hevde seg. Prestasjonene under VM i Kulm gjør det ekstra spennende å se hva nordmennene får til i Vikersund denne helgen. Og det er opp til publikum å gi dem hjemmebanefordelen med jubel og støtte, legger Stig Hamstad til.

I værmeldingen for Vikersund i helgen er det ingen tåke i sikte, den viser derimot klarvær og kuldegrader. Det lover godt for lange svev.

 

Reklame