100 på søndagskaffe på Hedrum bygdetun

Folk kom fra nær og fjern  tiil ettermiddagsunderholdningen på bygdetunet søndag. Einar Berntsen  fenget med sine viser fra hverdagslivet. Foto: Tor Bjørvik28 feb 2016 016

Arne O. Hagtvedt presenterte sin nye bok om sin onkel, Olav Hagtvedt, som ble borte under krigen. Olav dro til Scotland under krigen, og her ble han mannskap om bord i en av fiskeskøytene som fraktet norske sabotører fra England til Norge. På en tur  i april 1942 ble skøyta som Olav var om bord i, sporløst borte, og ingen har seinere sett hverken skøyta eller mannskapet. Etter mange års nitidig etterforskning har Arne O. Hagtvedt funnet løsningen på gåten.

Arne O. Hagtvedt og Åse Allum på bygdetunet 28.2.16

Her er han fotografert sammen med sin tante, Åse Allum f. Hagtvedt, som er den eneste som lever av Olav Hagtvedts søsken. (Foto: Olav Nordheim.)

 

Reklame