Norwegian signerer avtale med Helse-Norge

Norwegian har signert avtale med alle regionale helseforetak i Norge. Avtalen innebærer at Norwegian er førstevalg ved pasientreiser på 13 av de viktigste innenriksrutene i Norge.

Nye dreamliner 2

– Vi er veldig godt fornøyd med at Helseforetakene har valgt Norwegian for et betydelig antall pasient- og tjenestereiser, ikke minst på en viktig rute som Oslo – Bergen. Vi tar dette som et tegn på at de verdsetter et sikkert kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør i Norwegian Lars Sande.

Eierdirektør i Helse Nord, Hilde Rolandsen, sier at gode betingelser har stor betydning.

– Lavest mulig reisekostnader og stor fleksibilitet er svært viktig både for våre pasientreiser og våre tjenestereiser, understreker Rolandsen

Norwegian er førstevalg på følgende ruter: Oslo – Bergen, Oslo – Ålesund, Oslo – Molde, Oslo – Haugesund, Stavanger – Bergen, Bergen – Trondheim, Oslo – Kristiansand – Oslo – Alta, Oslo – Bodø, Trondheim – Tromsø, Oslo – Kirkenes, Oslo – Bardufoss og Oslo – Svalbard.

Avtalen trer i kraft 1. april og gjelder for fire år. Helseforetakene flyr innenlands i Norge for ca. 350 millioner kroner årlig.

Reklame