Fiskedugnad for de minste

a081ef27-227c-4313-9094-4874e0a1b2cb-main_image_email

1500 instruktører står klare. Foto NJFF

Også i år arrangerer Norges Jeger- og Fiskerforbund «Fiskesommer» for barna. Erfarne sportsfiskere fra våre foreninger stiller opp på 150 forskjellige steder for å lære 7.500 barn å fiske, og alt er selvsagt gratis!

Fiskesommer for de minste
«Fiskesommer» ruller over hele landet i perioden 1. juni til 21. august, på i alt 150 ulike steder. Det skal fiskes fra Egersund til Pasvik! Barna tilbys fiskelykke på bryggekanten, gratis, lettvint og uforpliktende. 1.500 frivillige stiller opp på frivillig basis. Det er 13. året på rad at vi hiver oss på denne dugnaden, og det er en tradisjon vi er svært stolte av.

Ingen konkurranse
«Fiskesommer» er ikke en konkurranse. Vi ønsker kun å gi barna en smakebit på fiskeglede. Største fisk belønnes ikke med annet enn eventuelle misunnelig blikk fra andre fiskere. Vi har selvsagt plukket ut arrangementssteder hvor det er lett å få fisk.

Finn din «Fiskesommer»
Vi har samlet alle de 150 «Fiskesommer»-arrangementene i en enkel kartløsning. Kanskje er det et arrangement der du bor, eller der du er på ferie med de minste?
www.fiskesommer.no

Et folk av fiskere
Ingen andre land kan vise til tilsvarende stor deltakelse innen fritidsfiske som Norge. Av den voksne befolkningen fisker 2 millioner av oss mer enn en gang per år. Vi kan med rette si at vi ikke bare er født med ski på beina, men også med fiskestang i handa.

Reklame