Langs vannet …….

Noen ganger lå vannet som et speil, andre ganger drev svake vindrosser over det. Ellers var det stille. Et befriende sted å tilbringe en dag ute i marka. Svartangen er et stort vann, men likevel er det relativt lite folk her oppe.

I sommersesongen går det husdyr i området, men vi var heldige denne helga. De var ikke sluppet ut ennå. Da vi rastet fikk vi besøk av et par kanadagjess. Og jeg synes jeg så konturene av et par lommer langt ute på vannet?

Det som gledet oss var at blåbærsesongen ser svært lys ut. Det var så mye blomster jeg aldri har sett før. Risene sto stappfulle med blomster. Det er bare å håpe at det er nok insekter som kan bestøve dem?

Tekst og foto: Svein E. Børresen/NN

Svartangen_Langs vannet 1 (1)

Svartangen_Langs vannet 2

Svartangen_Langs vannet 3