Larvik Sp markerte Verdens Miljødag.

Verdens Miljødag ble stifta av FN i 1972 for å øke bevisstheten omkring miljøspørsmål. Larvik Senterparti har lang tradisjon med å markere dagen, som egentlig er den 5. juni, ved å gjennomføre ulike aksjoner, stands og annen aktivitet i lokalmiljøene.

Senterbevegelsen har hatt en lang tradisjon med å basere dette arbeidet på et samarbeid med CARE Norge – først i Niger, deretter i Tanzania. Målretta mot kvinner og unge jenter. Les mer om CAREs arbeid her: www.care.no

På lørdagens aksjon på Larvik Torg ble det delt ut informasjon og i tillegg fikk forbipasserende smaksprøver av lokalproduserte tomater i flere farger og størrelser. Lokalpolitikerne i Larvik fikk også mange gode innspill fra forbipasserende til lokale saker som skal følges opp.

_DSC7576

Medlemmer fra Larvik Sp, fra venstre: Torhild Utklev, Clas Huseby lokallagsleder, Elin Hvaal og Trond M. Skisaker. Foran på huk varaordfører Olav Nordheim.Foto: Larvik Sp.

Reklame