Søndag blir det veteranmotorsykler på Hedrum bygdetun

Reidar Ottesen, vinner veteranmotorsykkelkonk. 2014, 13.7.14

Reidar Ottesen, vinner veteranmotorsykkelkonkurransen i 2014. Foto: Tor Bjørvik

Søndag er det kubikk som gjelder på Hedrum bygdetun. Da stiller den lokale motorsykkelklubben Oilers MC og venner med sine gamle tohjulinger. Eksosryper i alle aldre er spesielt velkomne. Det blir selvfølgelig kåring av fineste motorsykkel, kanskje også av fineste eksosrype —- Erik Berg vil fortelle om en lang motorsykkeltur som han har hatt gjennom Russland.

Varden på Hedrum bygdetun 19.7.15, RN

Varden trekkspillorkester. Foto: Reidar Nordkveldemoen

Varden trekkspillorkester skal spille. Varden er et kjempebra orkester, som har mange tilhengere rundt om.

Slektsgranskergruppa er som vanlig på plass med veiledning. Alle utstillinger på bygdetunet er åpne. I Holmensalen er det en ny salgsutstilling med lokal kunst. Det blir både grøt, pølser, vafler og kaffe å få kjøpt.

Åpningstid: 12-16.

 

 

Reklame