Hedrum bygdetun åpner for sesongen

Søndag er første åpningsdag på Hedrum bygdetun denne sesongen. Det starter med felles gudstjeneste for menighetene i Hedrum, Kvelde og Hvarnes. Vikarprest Erlend Woldseth vil forrette. Etter gudstjenesten vil Jan Gossner fra Stefanusalliansen (tidligere Misjon bak jernteppet) holde foredrag om forfølgelsen av kristne i vår tid. Den musikalske underholdningen vil «4 swingende» stå for. Denne gruppa består av fire humørfylte karer med basis i Kvelde.

Tunet, 19.7.15

Folksomt på Bygdetunet. Foto: Tor Bjørvik

Slektsgranskergruppa er som vanlig på plass med veiledning. Alle utstillinger på bygdetunet er åpne. I Holmensalen er det utstilling av malerier av Hedrumkunstnere. Det blir både grøt, pølser, vafler og kaffe å få kjøpt.

 

Forslag til bildetekst: Fra en åpen dag på bygdetunet i 2015.

 

Åpningstid: 11-16.

Reklame