Skadestatus etter stormen

Skadene etter nattens uvær begynner å komme inn til forsikringsselskapene. Frende Forsikring har fått inn 15-20 skader tidlig onsdag morgen.

Skadebilde fra Frende Forsikring.

 Det er for det meste snakk om vannskader gjennom tak, men vi ser også en del mindre skader forårsaket av sterk vind. Det har gått heftig for seg mange steder i natt, sier kommunikasjonssjef i Frende Forsikring, Heidi Tofterå Slettemoen.

Stormens herjinger førte til stengte fjelloverganger, innstillinger av ferger, skader etter store nedbørsmengder og knekte trær. Flere steder på Vestlandet, Østlandet og i Midt-Norge var været så dårlig at meteorologene oppfordret folk til å holde seg hjemme.

Frende forventer at skadeantallet vil øke utover dagen når det blir lyst og folk får oversikt.

– En del ser nok skadene først i morgentimene, eller kanskje når de er ferdig på jobb i ettermiddag. Vi er klare til å hjelpe kundene våre som har fått en kjedelig start på onsdagen, sier Slettemoen. 

Reklame