TORP lanserer nye og moderne nettsider

Nettsiden torp.no har fått et solid løft både på design, innhold og på den tekniske løsningen. Sidene er nå endelig optimalisert, såkalt responsive, slik at de skal fungere like godt på alle type skjermer, fra desktop til mobil og nettbrett.

Innholds- og menystrukturen er bygd om og gjort enklere og mer intuitiv å bruke. Store ikoner og enkle menynavn skal gjøre det enklere å orientere seg på nettstedet.

Rutekartet og destinasjonsoversikten er gjort interaktivt og du kan enkelt velge om du vil se innlands, utlands-, charter-, sommer- eller vinterruter!

Vi har valgt en ny moderne plattform som gjør det mulig å utvide nettstedet med ny funksjonalitet etter hvert som flere behov oppstår.

Torp_nettsider

Nå blir det enda enklere å planlegge din neste reise fra Torp.
En helt ny funksjon vi er veldig stolt av å presentere, er den nye Reiseplanleggeren. Her får du ved hjelp av enkle søk en god oversikt over alle våre ruter og flytider innenfor valgt periode.

I samarbeid med Travelmarket kan vi også tilby en solid søkemotor som er helintegrert i nettsiden for søk av flybilletter, hotell, leiebil samt charterreiser.

Løsningen er satt opp av et lokalt selskap som nesten er nabo med flyplassen, CoreTrek AS. Selskapet er en solid aktør i det norske web-markedet med nettsider for bl.a. Oslo kommune og mange andre store nasjonale nettsteder.