Bolkesjø Hotel …. et trist syn, men kanskje det vil få et nytt liv.

De siste overnattingsgjestene på Bolkesjø var noen bluesartister, men nå har hotellet stått tomt i 6 år. Det er igjen litt aktivitet i og rundt byggene i form av demontering  og opprydding. det som har skjedd det siste året er at den tidligere eier Lars Søreide og broren Torleif har kjøpt tilbake Bolkesjø hotell, skriver TA, men de har ikke planer om å drive hotellet selv. Planen er å utvikle en ny reguleringsplan for området, som medfører at deler av området kan bli revet. De sier til avisa at de uansett planlegger å skape aktivitet i hovedbygningen igjen.

Det ærverdige og flotte bygget som har huset mange kjente personer opp gjennom tidene får kanskje et nytt liv.

800_Bolkesjø_DSC06176

Bolkesjøhotellet som det står i dag. Foto: Jan E. Thorstein

Reklame