Søndagskaffe på Hedrum bygdetun

Førstkommende søndag blir det søndagskaffe på Hedrum bygdetun i Kvelde. Denne gangen kommer familien Silk fra Kodal for å underholde. Far og de to døtrene på hhv 10 og 14 år spiller trekkspill sammen. Far, Emil Silk, har flere ganger vært Norgesmester på trekkspill.

Som vanlig blir det en god pause med kaffe og noe å bite i, og det koster ingenting å komme inn. Historielaget har rydda i boklageret, og det blir lokalhistoriske godbiter å få kjøpt, bl.a. boka til Einar Skaatan. Hvorfor sitte hjemme aleine og drikke kaffe, når du kan gjøre det sammen med andre hyggelige folk på bygdetunet, og i tillegg få god underholdning?

Hedrum bygdetun søndag 18. okt. kl. 17.00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er familien Silk fotografert på Hedrum bygdetun da de spilte der for fem år siden. Fra venstre foran ser vi Ovidia, Emma og far Emil Silk. Den skal tidlig krøkes, som god krok skal bli—–Foto: Tor Bjørvik