Lundhs: Én bekreftet omkommet i arbeidsulykke

lundhs
Lundhs bekrefter at en av våre ansatte har omkommet i en arbeidsulykke i et steinbrudd i Tvedalen i Larvik.

– Det er med stor sorg vi meddeler at en av våre ansatte i dag omkom som følge av en arbeidsulykke. Våre tanker og vår medfølelse går til de pårørende og andre involverte. Vi vil gjøre vårt ytterste for å bistå de pårørende og ansatte i en vanskelig situasjon, sier administrerende direktør i Lundhs, Thor-Anders Lundh Håkestad.

Arbeidsulykken fant sted rundt kl. 13.00. Nødetatene kom raskt til ulykkesstedet. Politiet og Arbeidstilsynet jobber nå med undersøkelser på stedet. Ledelsen i Lundhs, kriseteam fra Larvik kommune og Bedriftshelsetjenesten er også på stedet for å bistå ansatte.

– Vi har satt krisestab hos oss, og bistår politiet og andre myndigheter så godt vi kan, sier Lundh Håkestad.

Foreløpig er hendelsesforløp og årsak til ulykken ukjent. Vi henviser til politiet i spørsmål om dette av hensyn til deres undersøkelser.

Reklame