Beste januar noensinne på Torp

d2x_7804_red

Foto: PTAfoto.no – j.E.Thorstein

Aldri før har flere passasjerer reist til/fra Torp i januar måned. Antall reisende var på 127 437, og dette er en vekst på hele 31,5 % mot året før.

Det er svært gledelig å se at veksten fra i fjor høste fortsetter. Det gleder oss ekstra mye å se at vi fyller flyene bedre enn i fjor. Det er utenrikstrafikken som vokser og i januar var økningen på hele 49,9 %, mens innenrikstrafikken hadde en nedgang på 8,3 %.

Januar har også vært en måned med store ombygging i terminale på Torp. Den nye Boston-inspirerte sportsbaren og restauranten O’Learys er allerede ferdig bygget og i full drift på utenrikssiden. Her kan du nå følge aktuelle sportsbegivenheter live, eller i opptak.

I disse dager pågår ferdigstillelse av Upper Crust på utenriksavdelingen. Her får du smakfulle autentiske franske baguetter, garantert ferske med sjenerøst fylt av de beste råvarer. I tillegg til baguetter byr Upper Crust på ferske bakverk, nytraktet kaffe, samt godt utvalg av juice og mineralvann med mere.

Ombyggingsarbeid pågår fortsatt og etter planen skal alt stå ferdige i løpet av første kvartal.

Reklame