Brunlanesingen Halvor Bakke er tilbake.

Eventyrlig oppussing er tilbake i Norges mest spektakulære omgivelser!

Eventyrlig oppussing

Fra venstre: Gustav Brustad-Nilsen, Jørgen Gundersen, Halvor Bakke og Ole Rosén-Lystrup.

 

Halvor Bakke og hans snekkerteam er igjen klare til å gi deg hakeslepp med vakker norsk natur og lekker og smart oppussing. Premiere torsdag 21. september kl. 21.30 på TV3 og Viafree.

I år har Halvor fått med seg snekker Jørgen Gundersen (Lines gode hjelpere). Sammen med Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen legger de ut på en strabasiøs oppussingsodyssé landet rundt.

Gjennom ti episoder har guttene levd tett sammen i unike omgivelser – ikke alltid med værgudene på sin side – mens de har hamret, malt, drillet, revet seg i håret, ledd og kranglet. Sammen har de skapt geniale løsninger under et hardt tidspress.

Denne gangen har de blant annet pusset opp omringet av pågående geiter ved Jostedalsbreen, oppgradert et fiskevær ved fantastiske Kinn og gitt et gammelt gårdstun en leken tvist.

I sesongens første episode går turen til Hvaler utenfor Fredrikstad, der et slitent skipperhus har bommet helt på stilen. Kjøkkenet minner om en falleferdig fjellhytte, men i realiteten ligger hytta nydelig til med egen sandstrand. Eierne skal gifte seg der, og det viktigste oppdraget blir dermed å legge til rette for vielse.

Eventyrlig oppussing er et av kanalens mest sette programmer. Vi gleder oss til nok en høst med denne flinke kvartetten!

Premiere: Eventyrlig oppussing, torsdag 21. september kl. 21.30 på TV3 og Viafree.

Reklame