Årets nettbutikk, Sandefjord med 2. og 4. plass.

35.000 kunder har stemt: Dette er årets beste norske nettbutikker

35.000 nordmenn har stemt frem BliVakker.no som årets beste norske nettbutikk, i konkurranse med Fjellsport.no og fjorårsvinner Sportmann.no.

Det er brukerne hos pris- og produktsammenligningstjenesten Prisjakt.no som mellom 1. Og 30. november har stemt på sine favoritter blant 2.437 norske nettbutikker. 35.000 nettshoppere avga sin stemme, og BliVakker.no vant avstemningen suverent. Kristiansand-bedriften ble også kåret til ”Årets beste kundeservice”, og gikk til topps i kategorien ”Skjønnhet”.

prisjakt

Carolina Appelqvist, daglig leder for Prisjakt.no

-Dette er nettkundenes usminkede dom. Det er ikke bare pris som vektlegges når norske forbrukere forteller om de er fornøyde eller ikke. Like viktig er rask levering, hyggelig kundebehandling, betalingsalternativer, produktutvalg og butikkens generelle pålitelighet, forteller daglig leder for Prisjakt.no, Carolina Appelqvist.

-Mange norske nettbutikker holder et høyt, internasjonalt nivå på sine tjenester og service, spesielt hvis vi ser på gjennomsnittscoren mange får i sine brukeromtaler. Dessuten er det verdt å merke seg at det som vanlig er en hyggelig geografisk spredning på de ulike kategorivinnerne. Tre vinnere har sitt opphav i Sandefjord, og resten i Kristiansand, Åmli, Fredrikstad, Bergen og Oslo, sier Carolina Appelqvist.

Årets norske nettbutikk – topp 5:

  1. BliVakker.no (Kristiansand)
  2. Fjellsport.no (Sandefjord)
  3. Sportmann.no (Fredrikstad)
  4. Komplett.no (Sandefjord)
  5. Elkjøp.no (Oslo)

Årets nykommer: Nettverktøy.no (Bergen)

Årets beste kundeservice: BliVakker.no

Kategorivinnere:

Årets Megastore: Komplett.no

Sport, helse, fritid: Fjellsport.no

Spill og spillkonsoller: Platekompaniet.no (Oslo)

Sko, klær og tilbehør: Sportmann.no

Skjønnhet: BliVakker.no

Lyd, bilde og foto: Elkjøp

Leker, barn og baby: Jollyroom (Sandefjord)

Data og mobil: Komplett.no

Bil og garasje: BilXtra.no (Oslo)

Interiør: Multitrend.no (Åmli)

Reklame